Institutul Clinic Fundeni , 55 de ani de activitate

Institutul Clinic Fundeni sărbătoreşte anul acesta 55 de ani de activitate, timp în care a devenit una dintre cele mai importante unități medicale de referință din România– locul unde au profesat și profesează personalități marcante ale lumii medicale românești, un institut care a înregistrat numeroase premiere și performanțe de-a lungul anilor, salvând viaţa a sute de mii de persoane.

Deschiderea oficială a Zilelor Institutului Clinic Fundeni – 55 de ani de la înființare, care va avea loc joi, 2 octombrie, începând cu orele 10.00, în Amfiteatrul ”Thomas Starzl” al I.C. Fundeni.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi urmată de o serie de inaugurări și prezentări de proiecte după cum urmează:

– Inaugurarea începerii lucrărilor de construcţie pentru proiectul Centrul de Excelenţă în Medicina Translațională (CEMT)

– Inaugurarea Punctului de Transfuzii din I.C. Fundeni – deschiderea punctului pentru donatorii de sânge după 7 ani

– Inaugurarea Laboratorului de Citogenetică şi de Imunofenotipare – proiect GDF Suez Energy România

– Transplantul medular – activitate în linie continuă în I.C. Fundeni

– 20 de ani de dializă în I.C. Fundeni

Alături de personalitățile marcante ale Institutului Clinic Fundeni, la eveniment și-a anunțat prezența și Ministrul Sănătății, Dr. Nicolae Bănicioiu, care va participa atât la deschidere, cât și la inaugurări. De asemenea, la manifestare va lua parte și Eric Stab, Preşedinte Director General GDF SUEZ Energy România, partenerul pentru Laboratorul de Citogentică și de Imunofenotipare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.