Șocant: Șeful CJ Argeș, prins la „agățat” pe Facebook

Jurnaliştii de la ziarulancheta.ro susţin că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi şeful PSD Argeş, Florin Tecău, a ”agăţat” o tânără pe Facebook şi a avut dialoguri obscene cu ea. Numai că tânăra s-a dovedit a fi un jurnalist sub acoperire şi discuţii extrem de vulgare au fost publicate luni de publicaţie. 

Jurnaliştii de la săptămânalul „Ancheta” au realizat un cont fictiv de Facebook, cu imaginea unei femei atrăgătoare. În scurt timp au avut surpriza să constate că femeia fictivă a fost abordată prin mesaje private de însuşi liderul PSD Argeş şi al consiliului judeţean.

Încă de la primele mesaje, Florin Tecău a pus la dispoziţia „fetei” telefonul său mobil, număr (n.r. – plătit de Consiliul Judeţean) după care a continuat – prin SMS sau WhatsApp – să trimită valuri de mesaje şi propuneri indecente unei femei pe care nu o văzuse în viaţa sa, scriu jurnalistii.

În contul relaţiei pe care şi-o dorea, Florin Tecău s-a oferit s-o plimbe pe tânără în Franţa, la mare, să îi trimită şoferul să o aducă la Piteşti şi, eventual, să îi găsească un loc de muncă mai puţin solicitant.

Fără să o cunoască pe fată, Tecău i-a povestit despre fanteziile lui sexuale, frustrările sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficială din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Argeş, dineurile de sfârşit de an sau depunerea jurământului de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

Ceea ce îi spunea Tecău „fetei” este greu de reprodus. „Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea!” sau „Dacă mă iubeşti, nu trebuie să îţi pară rău” sunt dintre cele mai decente declaraţii făcute de şeful CJ.

Preşedintele CJ Argeş a folosit, spun ziariştii de la săptămânalul argeşean, în discuţiile cu aceasta, formulări precum ”F… puţin şi rar”, ”Cum îţi place s-o iei?”, ”Mi-ai sculat-o”, ”Vorbeam de p… ca să ţi-o doreşti”, ”Oricum mi se scoală rar”, ”Să mi-o s…”, ”Vreau tzâtzele”, ”Aş vrea să îţi văd pi…”, ”Eu vreau în tine”, ”Să intru peste tot în tine” şi ”Ţi-aş muşca-o”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.