Predoiu: PSD pregăteşte furtul alegerilor

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, i-a solicitat, duminică, premierului Victor Ponta să anunţe că nu mai susţine proiectul privind modificarea Legii STS, adoptat tacit de Cameră şi aflat în dezbaterea Senatului, precum şi faptul că majoritatea pe care o controlează îl va respinge.

Predoiu a susţinut, într-o conferinţă de presă, că PSD şi aliaţii săi de guvernare pregătesc „temeinic” furtul alegerilor prezidenţiale, prin manevre politice şi guvernamentale.

El a spus că în acest sens au fost derulaţi mai mulţi paşi şi că primul dintre aceştia – cel privind încercarea de preluare a STS în subordinea Guvernului – fiind făcut în rumă cu mai multe luni, informează Mediafax. „Pe 3 februarie, după tragicul accident din Apuseni, premierul Ponta anunţa intenţia de a prelua STS de sub autoritatea CSAT. Acest proiect de lege privind modificarea Legii STS a fost adoptat tacit de Cameră şi se află acum la Senat. Îi cer public premierului Ponta să anunţe că nu va mai susţine acest proiect şi că majoritatea pe care o controlează îl va respinge”, a spus Predoiu.

El a mai spus că nu are dubii cu privire la corectitudinea STS în procesul electoral, dar a apreciat că o astfel de măsură ar putea „timora” electoratul şi ar da un semnal de forţă menit „să intimideze”.

Citește și

Cmentariile sunt închise