PMP, un partid decimat de demisii

 

Deputatul Florin Mihail Secară s-a înscris în UNPR. Secară a demisonat la începutul lunii august din PMP, anunţul plecării sale din partidul condus de Elena Udrea fiind făcut pe Facebook de Elena Băsescu.

Deputatul Florin Mihail Secară a devenit membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) şi  îşi va desfăşura în continuare activitatea parlamentară în cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor, informează un comunicat al acestei formaţiuni, transmis Agerpres.

Florin Mihail Secară a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 41 Vrancea, colegiul uninominal nr. 6. Conform site-ului Camerei Deputaţilor, el a activat în grupul parlamentar al Partidului Democrat Liberal până în februarie 2014, după care a devenit deputat neafiliat.

Pe 8 august, Elena Băsescu anunţa, pe Facebook, demisia din PMP a deputatului Florin Mihail Secară.”Din păcate pentru cei care conduc Partidul Mişcarea Populară….”, scrie EBA, postând pe contul personal demisia lui Florin Secară din PMP.

La Congresul PMP din 7 iunie, Secară a fost ales vicepreşedinte al partidului pentru relaţii cu mediul de afaceri şi patronate.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise