Stelian Tănase recunoaște: TVR e pe butuci

Preşedintele director-general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), Stelian Tănase, a confirmat, miercuri, la Comisia pentru Cultură din Senat, că există intenţia reducerii duratei principalului jurnal de ştiri al TVR 1, precizând însă că discuţia în acest sens nu este „închisă”.

Senatorul PSD Gabriela Firea l-a întrebat, printre altele, pe Stelian Tănase, în cadrul audierii conducerii SRTv din Comisia pentru Cultură din Senat, care au fost motivele pentru care a fost redus ca durată principalul jurnal de ştiri al televiziunii publice („Telejurnalul”, difuzat pe TVR 1, în prime time, n.r.).

Astfel, Stelian Tănase a declarat că scurtarea sau nu a telejurnalului principal al TVR are legătură cu oportunitatea ca următorul talk-show de la TVR 1 să fie transmis înaintea celorlalte emisiune de gen de la alte televiziuni. „Aici era problema, să intrăm mai repede ca ceilalţi. Ai şansa să rămână publicul la tine”, a mai spus Tănase.

El a precizat că au fost două păreri în TVR cu privire la acest subiect. „Să începem (talk-show-ul, n.r.) la 21.00 sau la 21.30. Prima discuţie a fost – şi aici ne-am certat foarte tare şi nu cred că rana s-a închis pe acest subiect – un subiect vechi în televiziune legat de grilă, dacă să începem (telejurnalul, n.r.) la 19.00 sau la 20.00”, a explicat Stelian Tănase.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.