Filmul ”Adâncuri” rulează pe Insula Pensionarilor

Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film propune publicului bucureștean pentru joi, 28 august, filmul „Adâncul”, proiectat în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”Spectatorii pot viziona pentru a doua oară acest film începând cu ora 21.00 pe Insula Pensionarilor din parcul „Alexandru Ioan Cuza”, informează Amos News.

Pelicula, în regia lui Baltasar Kormakur, are la bază o poveste reală. Este vorba despre un accident petrecut în anul 1984, în mările Islandei, când barca unui pescar s-a scufundat, iar acesta a fost nevoit să înoate kilometri întregi până la mal. Voinţa de a trăi l-a transformat pe unicul supravieţuitor al naufragiului într-un erou naţional, dar şi într-un inexplicabil fenomen ştiinţific.

„Adâncul” este considerat cel mai apreciat film islandez al tuturor timpurilor. Pelicula a fost nominalizată la European Film Awards în 2013 şi laureată cu 11 premii la EDDA Awards Islanda.

Filmul va fi proiectat pe cel mai mare ecran gonflabil din România și face parte din seria celor 36 de proiecţii, care pot fi vizionate de bucureșteni timp de șase săptămâni, gratuit, în parcul „Alexandru Ioan Cuza”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.