Boc o duce pe Udrea la salină

0

Primarul Clujului a participat la deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Turda alături de candidatul pe care îl susţine la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, relatează City News.

După ce anunţul de susţinere al Elenei Udrea (PMP) venit din partea lui Emil Boc (PDL) i-a deranjat la maxim pe liderii democrat-liberalilor de la Bucureşti, primarul Clujului a avut o primă întâlnire publică cu noul candidat preferat în lupta pentru Cotroceni. Elena Udrea se află, vineri, într-o vizită la Turda, iar la deschiderea oficială a zilelor municipiului a stat în apropierea lui Emil Boc. De asemenea, lângă cei doi au luat loc şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea (PSD), dar şi liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

Elena Udrea va mai vizita fabrica „Turdeană” şi Salina Turda, iar seara va participa la evenimentele programate în Piaţa „1 Decembrie 1918” din oraş. Chiar dacă Boc se poate muta la PMP, după ce ordonanţa privind migraţia primarilor a fost adoptată de Guvern, primarul Clujului a spus că va rămâne membru PDL.

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.