Parcul comercial Vulcan, inaugurat săptămâna viitoare

Share:

Fondul sud-african de investiţii NEPI inaugurează săptămâna viitoare, pe 4 septembrie, parcul comercial Vulcan Value Center din cartierul Rahova al Capitalei, închiriat în proporţie de 95%, după o investiţie de 47 milioane euro.

Parcul comercial din sud-vestul Bucureştiului are o suprafaţă construită de 25.750 metri pătraţi, dintre care aproximativ 25.000 metri pătraţi de spaţii comerciale şi peste 1.200 de locuri de parcare. Centrul are ca ancore principale hipermarketul Carrefour şi magazine de fashion precum H&M, C&A, Domo, Takko şi Deichmann, potrivit unui comunicat al companiei.

Potrivit NEPI, conceptul ValueCenter se adresează unui public cu venituri medii, care va găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinaţie, fiind primul proiect de acest fel din Bucureşti.”New Europe Property Investments (NEPI) introduce prin acest proiect un nou concept de retail pe piaţa centrelor comerciale din România. Vulcan Value Center va deservi partea de sud-vest a capitalei şi a fost gândit astfel încât să poată satisface toate nevoile locuitorilor din zonă. Sunt convins că acest concept de parc comercial va avea succes în Bucureşti şi va pune bazele unui nou model de shopping, care aduce produse extrem de diverse, de calitate, la preţuri atractive şi foarte aproape de casă”, a declarat Tiberiu Smaranda, directorul executiv al NEPI.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.