Savu: Strategia lui Ponta dă roade

Share:

Senatorul PSD Daniel Savu consideră, în cadrul unui comunicat de presă remis vineri, că strategia externa a premierului Victor Ponta da roade. România iese din izolare și sprijină tot mai concret parcursul european al Republicii Moldova .

Potrivit documentului ”De la preluarea mandatului de prim-ministru în mai 2012, Victor Ponta și-a propus, în ceea ce privește politica externă, să scoată România din izolarea în care a fost aruncată de Traian Băsescu și să ajute cât mai mult Republica Moldova în parcursul ei european. Vizitele externe din ultimele două zile, precum și cele care vor urma în perioada următoare, ne arată că strategia de politică externă a premierului dă roade”.

”În Republica Moldova, politica „fapte, nu doar vorbe” a premierului Victor Ponta s-a materializat prin gazoductul Iași-Ungheni, centrul SMURD de la Bălți, grădinițele construite sau renovate cu bani de la Guvernul României, ambulanțele și celelalte automobile donate autorităților de la Chișinău, precum și cele 25 000 de cărți donate bibliotecilor, în scopul promovării limbii și culturii române”, motivează senatorul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.