Promenada Operei , la a opta ediție

Cea de-a opta ediție a „Promenadei Operei”, spectacol extraordinar de muzică clasică și balet în aer liber, se va desfășura sâmbătă, începând cu ora 20,30, pe esplanada Operei Naționale Române, informează organizatorii într-un comunicat remis AGERPRES.

Cea de-a opta ediție a Promenadei Operei se va constitui, la fel ca anul trecut, ca avanpremieră a viitoarei stagiuni a instituției, prilejuind dezvăluirea principalelor titluri, evenimente speciale și activități culturale conexe.

Printre premierele din stagiunea 2014-2015 ale căror fragmente sunt incluse în programul artistic al concertului se numără operele verdiene „La traviata” în regia lui Paul Curran și „Falstaff” în viziunea regizorală a celebrului Graham Vick, „Manon Lescaut” de Giacomo Puccini, în regia lui Jonathan Kent.

De asemenea, în seara zilei de 30 august iubitorii dansului se vor bucura de momente coregrafice ale noilor producții de balet precum „La fille mal gardée” de Ferdinand Hérold și John Lanchbery, în coregrafia lui Sir Frederick Ashton și „Giselle” de Adolphe Adam, în coregrafia lui Ethan Stiefel și Johan Kobborg, se arată pe site-ul Operei Naționale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.