Radu Mazăre pe post de Ramses al II-lea

Ultima ediție din acest sezon a Carnavalului de la Mamaia, dedicată  Egiptului antic, a făcut deliciul publicului. Primarul Radu Mazăre a interpretat rolul lui Ramses al II-lea .

Potrivit publicației Ziua de Constanța, sâmbătă seara, pe scena Fashion tv au urcat lei, șerpi, cămile și un crocodil, în cea mai spectaculoasă ediție a carnavalului de până în prezent, dedicată Egiptului antic. Fascinantele animale, aduse în scenă de dresorii profesioniști ai Circului Americano Vargas, au uimit publicul, făcând cu atât mai reală acțiunea de pe scenă, din care nu au lipsit personaje de legendă precum zeități, regi, luptători din armata egipteană sau irezistibilele neveste ale faraonului Ramses.
Protagonistul spectacolului, primarul Radu Mazăre, a intrat foarte bine în rolul faraonului Ramses al II-lea. De la apariția faraonului Ramses pe spectaculosul car alegoric, în forma unui sfinx imens, până la costume, machiaj, decor, scenariu și efectele speciale, show-ul oferit a fost impecabil.

Spectacolul a beneficiat de participarea vedetei de televiziune Cabral, care a interpretat rolul Marelui Preot al Egiptului Antic. Invitați speciali au fost și doi maeștri în lupte corp la corp:  Francesco Filho, campion mondial de K1, care a interpretat rolul lui Bak – generalul carelor faraonului, și președintele Federației Naționale de Karate, Dorel Bulearcă. Scena a impresionat prin demonstrații de lupte, dar și momente de dans, invitați surpriză și momente de magie create de iluzionistul de talie mondială Cezar Bălășoiu.

În cadrul ultimei ediții a Carnavalului Mamaia din acest an, au fost acordate premii speciale cluburilor Bellagio, Princess și Le Gaga, care, în această vară, au impresionat turiștii prin spectacolul oferit. Un premiu special a primit și campionul mondial Francesco Filho, dar și brandul Paluggio, care a creat peste 180 de costume pentru edițiile Carnavalului Mamaia 2014.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.