Senatorul Gigi Chiru îl face pe primarul Mazăre ”circar”

Senatorul PDL, Gigi Chiru, îl acuză, într-un comunicat de presă, remis duminică, pe primarul PSD al Constanței că îl interesează mai mult distracțiile decât situația grea a cetățenilor orașului de la malul mării.

„Constănţenii au nevoie de un oraş îngrijit şi de o viaţă liniştită, mai ales că oraşul nostru este situat într-un loc binecuvântat, cu potenţial economic deosebit. Din păcate, acest potenţial este nebăgat în seamă de oamenii aflaţi la putere, care nu sunt interesaţi de viitorul Constanţei. Cozile lunare ale sărăciei şi lipsa de apă caldă ne aduc aminte de perioada comunistă. După 25 de ani de libertate şi democraţie, ne trezim că oraşul nostru se transformă, prin vot democratic, într-o dictatură a săracilor. Este greu de crezut că, în anul 2014, Constanţa încă se confruntă cu revizia anuală care lasă oraşul fără apă caldă, în timp ce animatorul din Mamaia, staţiunea devenită cartier, este preocupat să îşi etaleze lipsa de viziune în ceea ce priveşte turismul. Dacă ne referim la „carnavalul estival”, acesta nu este altceva decât un circ grotesc, plătit de constănţeni, care nu aduce niciun beneficiu Constanţei. Primarul cartierului Mamaia ar trebui să îşi aducă aminte de cine a fost votat şi pentru cine trebuie să muncească. Dacă nu, să devină primarul turiştilor, să îi lase pe constănţeni în pace. Să plece cu circul, pentru că numai la asta a demonstrat că se pricepe. Când îi priveşti faţa ai impresia că este nevoie ca el să-i facă o vizită doctorului Friedman”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.

Parlamentarul constănţean a mai spus că locuitorii Constanţei ar trebui să se trezească şi să îl sancţioneze electoral pe circarul Mazăre.
„Vedem de ce este în stare acest om. Constănţenii plătesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din ţară, taxe locale care îi înrobesc. În afară de a ţine Constanţa sub codul dictaturii sărăciei circarul a transformat oraşul într-unul marginal şi fără perspectivă de dezvoltare. Deocamdată, nu a demonstrat decât că este circar. Dacă la asta se pricepe, asta să facă, dar nu în Constanţa! Ȋţi transmit, domnule Mazăre, că puterea este o iubită răsfăţată şi va veni ziua când te va trăda, pentru că tu şi gaşca ta îi amăgiţi şi îi înşelaţi pe constănţeni în fiecare zi. Dresura se face în manej, la circ Constănţenii trebuie respectaţi!”, a mai precizat senatorul Chiru.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.