Udrea zice că PDL nu mai există

0

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, susţine că, deşi Emil Boc a spus că nu va pleca din PDL, un partid „care nu mai există”, are libertatea să opteze „pentru cei cu care a făcut echipă dintotdeauna”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebată într-o conferinţă de presă, luni seară, la Oradea, dacă va accepta o eventuală înscriere a lui Boc în PMP, preşedintele formaţiunii, Udrea a răspuns că fostul premier are „libertatea să opteze pentru cei cu care a făcut echipă dintotdeauna”.

„Domnul Boc a spus că nu va pleca din PDL, dar am citit acum, venind spre dumneavoastră, că deja s-a solicitat în numele PDL refacerea contractelor de închiriere pe sediile partidului pe numele PNL. Deci, mă întreb, dacă PDL nu mai există, nu cumva oamenii de bună credinţă din PDL, care gândesc ca noi, care ţin la istoria acestui partid, dacă nu cumva este corect, onest, să-şi găsească locul alături de noi? Noi nu am plecat din PDL, pentru că nu am mai crezut în oamenii aceia, ci pentru că actuala conducere, se dovedeşte în acest moment, a desfiinţat Partidul Democrat-Liberal, a pus partidul pe drumul fără întoarcere al desfiinţării sale. Deci, domnul Emil Boc a spus că nu va pleca din PDL, dar din momentul în care acest partid nu mai există, eu cred că are libertatea să opteze pentru cei cu care a făcut echipă dintotdeauna”, a spus Elena Udrea.

Preşedintele PDL,Vasile Blaga, declara, în 26 august, referitor la faptul că Emil Boc o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţie că, „dacă Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid” şi a arătat că nu este „deloc demn acest demers”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.