Raluca Turcan zice că e bine că Macovei și-a dat demisia

Vicepreședintele ACL Raluca Turcan consideră că demisia Monicăi Macovei din PDL este menită să „clarifice situația” candidaților de dreapta la prezidențiale, informează Agerpres.

”E bine că s-a clarificat situația, că și-a ales drumul și nu mai produce confuzie. Din păcate, cu cât sunt mai mulți candidați care se revendică a fi de dreapta, cu atât mai bine pentru Ponta.

Cu intenție sau fără, logica votului asta arată. Noi avem un candidat ales DEMOCRATIC, cu care putea să intre și ea în competiția internă și ulterior în cea din ACL. PDL a făcut foarte mult pentru Monica Macovei, dar ea a preferat să aibă un alt drum într-un moment de răscruce. Trebuie să învețe că regulile și principiile pe care le cere altora, i se aplică și ei”, a scris Turcan marți într-o postare pe facebook.
Europarlamentarul PDL Monica Macovei și-a anunțat marți demisia din partid și a susținut că reacția sa vine în urma acțiunilor democrat-liberalilor și a deciziei de a-l susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din noiembrie. Ea a afirmat că unii lideri ai PDL „au fost mai interesați de combinațiile de culise decât de binele partidului și de binele țării”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.