Udrea îi atacă pe Iohannis şi Ponta

0

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat că la scrutinul prezidenţial criteriul care va departaja candidaţii va fi „ce a făcut fiecare pentru ţară„, afirmând despre Klaus Iohannis că „nu prea ştim ce a făcut în ultimii 10 ani”, iar despre Victor Ponta că „nu a făcut nimic”.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Băile Felix, judeţul Bihor, că „este important ca cei care vor să devină preşedinte să poată spune ce a făcut fiecare pentru ţară”, fiind de părere că acest criteriu „va departaja candidaţii şi va da câştig de cauză în alegerile prezidenţiale”, transmite corespondentul Mediafax.

„În cazul domnului Johannis trebuie să aflăm cine este dânsul, pentru că nu prea ştim în ultimii zece ani ce a făcut, iar în cazul domnului Ponta prezentarea va fi scurtă: n-a făcut nimic pentru ţară. Dacă e să discutăm despre ce a stricat, în România avem de la o mulţime de creşteri de taxe şi impozite la măsurile prin care a reuşit să crească şomajul. Deşi a promis un milion de noi locuri de muncă, azi avem cu 80.000 de şomeri mai mult decât în 2012, înregistraţi oficial. De asemenea, ratarea obiectivului atragerii de fonduri europene, România pierde zeci de milioane de euro pentru că Guvernul a blocat absorbţia de fonduri. Avem cu 27% mai multe firme care s-au închis în acest an, sub guvernarea Ponta, deci un bilanţ al dezastrului”, a spus Elena Udrea.

Ea a afirmat că de scrutinul din noiembrie depinde dacă România se va „întoarce” în timp sau dacă va continua dezvoltarea începută în urmă cu zece ani.”În funcţie de rezultatul votului, România are opţiunea să se întoarcă în perioada 2000-2004, o Românie a urmaşilor lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu sau are şansa să continue procesele de dezvoltare începute după această perioadă”, a spus preşedintele PMP.

Udrea a adăugat că PSD ar fi dorit devansarea alegerilor prezidenţiale şi o campanie scurtă, întrucât nu are ce să „prezinte” şi de aceea vrea să câştige, „minţind, păcălind, înşelând, promiţând”.”Dacă era după cei de la PSD, alegerile ar fi avut loc acum, în septembrie, iar campania ar fi durat două zile, pentru că mijlocul prin care ei vor încerca să câştige votul nu este de a veni în mijlocul cetăţenilor, de a sta în faţa oamenilor şi de a prezenta lucrurile pe care le-au făcut pentru ei, ci de a încerca să câştige votul minţind, păcălind, înşelând, promiţând”, a mai spus Elena Udrea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.