Carrefour Vulcan va fi deschis începând din 4 septembrie

Share:

Carrefour Romania deschide joi un nou hipermarket în Bucureşti, în parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova. Este al nouălea magazin din Capitala şi al 26-lea la nivel naţional.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătraţi, 2.000 de locuri de parcare şi are ataşată o galerie comercială de 2.500 metri pătraţi.  Carrefour Vulcan are 320 de angajaţi şi va comercializa aproximativ 50.000 de produse.

Parcul comercial Vulcan Value Centre din sud-vestul Bucurestiului a fost dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, după o investiţie de 47 milioane euro, şi are o suprafață construită de 25.750 metri pătraţi, dintre care aproximativ 25.000 metri pătraţi de spaţii comerciale.

Carrefour Vulcan beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică şi a emisiilor de dioxid de carbon.”New Europe Property Investments (NEPI) introduce prin acest proiect un nou concept de retail pe piaţa centrelor comerciale din România. Vulcan Value Centre va deservi partea de sud-vest a capitalei şi a fost gândit astfel încât să poată satisface toate nevoile locuitorilor din zonă. Sunt convins că acest concept de parc comercial va avea succes în Bucureşti şi va pune bazele unui nou model de shopping, care aduce produse extrem de diverse, de calitate, la preţuri atractive şi foarte aproape de casă”, a declarat Tiberiu Smaranda, directorul executiv al NEPI.

Parcul comercial va cuprinde peste 50 de magazine, dintre care unităţi mari de peste 800 metri pătraţi cu deschidere direct spre parcare, precum H&M (îmbrăcăminte), C&A (îmbrăcăminte), Hervis (articole sportive), Noriel Bebe (articole pentru copii), Animax (petshop), LEMS (home&deco), JYSK (home&deco), DOMO (electronice şi electrocasnice), Takko (îmbrăcăminte), Deichmann (încălţăminte) şi DM (drogherie).

Totodată, Carrefour va deschide un hipermarket cu o suprafaţă de 9.600 metri pătraţi, care are ataşată o galerie comercială de 2.500 metri pătraţi care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar şi Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia şi diferite tipuri de servicii precum curăţătorie ecologică, service GSM şi coafor.

Lucrările la Vulcan Value Centre au început în februarie 2014, parcul comercial fiind accesibil atât din strada Sebastian, precum şi din Calea Progresului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.