Cârțu și Săndoi, noul staff al CS Universitatea Craiova

0

Sorin Cârțu, director tehnic, și Emil Săndoi, antrenor principal, au fost prezentați oficial de către clubul de fotbal CS Universitatea Craiova, miercuri, într-o conferință de presă, după ce tehnicianul Ionel Gane a fost demis marți din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

Cârțu a precizat că și-a dat acordul, împreună cu Săndoi, pentru o perioadă de 22 de luni la cârma Universității. ”Sper să o prelungim, pentru că suntem oameni ai Craiovei și am dat tot ce am putut pentru echipă și pentru oraș. Este o situație grea, ne aflăm pe ultimul loc, dar sper să ieșim cât mai repede din ea și în funcție de cât repede vom reuși ne vom putea gândi și la alte poziții”, a afirmat Cârțu.

Sorin Cârțu a subliniat că deși au titulaturi diferite, el și Emil Săndoi se află pe picior de egalitate în ceea ce privește implicarea la echipă și responsabilitățile.

Antrenori secunzi vor fi Ionuț Moșteanu și Adrian Popescu, dar acesta din urmă se va alătura staff-ului peste două săptămâni, după ce își va încheia contractul în Arabia Saudită. Antrenor cu portarii va fi în continuare Silviu Lung senior.

CS Universitatea ocupă ultimul loc (18) în clasament, cu doar două puncte în șase etape.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.