Șova: Guvernul Ponta le dă românilor ce nu au primit în zece ani

Share:

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, susține că Guvernul Ponta le oferă românilor „ceea ce nu au primit în zece ani lungi de mandat Băsescu: respect”, legile privind amnistia fiscală pentru pensionari și mame fiind, în opinia sa, o dovadă în acest sens.

„Senatul a adoptat cele două proiecte de lege inițiate de Guvern prin care peste 12.000 de mame și 21.000 de pensionari sunt scutiți de plata datoriilor la bugetul de stat, în pofida opoziției parlamentarilor ACL și PMP, făuriți după chipul și asemănarea lui Băsescu. Majoritatea parlamentară asigurată de PSD și aliații săi din UNPR, PC, PLR și UDMR le arată românilor ceea ce nu au văzut în cei zece ani în care Traian Băsescu a fost președinte: respect. Guvernul condus de Victor Ponta respectă toate categoriile sociale care au fost batjocorite și desconsiderate de executivele conduse de trioul Băsescu-Boc-Udrea”, afirmă Șova într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.
Dan Șova adaugă faptul că PSD își îndeplinește angajamentele asumate în fața românilor.
„Partidul Social Democrat acționează responsabil și vine în sprijinul pensionarilor și mamelor care au ajuns în pragul disperării din cauza datoriilor la bugetul de stat, acumulate din motive ce nu le pot fi imputate în nici un fel. Ne ținem de cuvânt, asta este una din diferențele fundamentale între noi și adepții lui Băsescu”, conchide acesta..

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.