Cioban decapitat cu securea, la Săpânța

0

Un cioban a fost decapitat cu o secure de un tânăr de 19 ani la Săpânța, informează Actual MM.

Din primele informaţii, totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Tânărul de 19 ani s-a certat cu colegul său, în vârstă de 56 de ani, pe care a început să îl lovească cu un obiect contondent. Când l-a văzut la pământ, tânărul a luat securea, i-a tăiat capul colegului său, după care l-a aruncat în foc, potrivit Actual MM.

Tânărul de 19 ani a coborât apoi în sat, aflat la o distanţă de 30 de kilometri şi i-a povestit proprietarului stânei ce a făcut. Anchetatorii au găsit capul ciobanului de 56 de ani în cenuşă.

Criminaliştii maramureşeni care au preluat cazul l-au găsit pe tânăr şi l-au dus la audieri. Dacă, iniţial la Săpânța s-a zvonit faptul că victima ar fi fost decapitată, criminalul aruncându-i capul în cenuşă, criminaliştii neagă aceste informaţii. Aceştia susţin că victima a fost bătută cu un corp contondent de către agresor (bâtă), după ce i-a aplicat şi câteva lovituri cu pumnii şi cu picioarele.

Potrivit Actual MM, tânărul va fi internat la secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru expertiză.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.