Hrebenciuc audiat de DNA pe motiv de Giga TV

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a venit, joi dimineaţă, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul legat de presupuse intervenţii la CNA în favoarea primarului Gheorghe Ştefan, cu scopul obţinerii licenţei pentru un post TV, informează Mediafax.

UPDATE

Vicepreședintele Camerei Deputaților Viorel Hrebenciuc a declarat joi la ieșirea de la DNA că i s-a comunicat că are calitatea de suspect în dosarul de corupție de la CNA.

„Eu sunt aici, bănuiesc, o victimă colaterală. Mi s-a adus la cunoștință faptul că sunt suspect în acest dosar”, a afirmat Hrebenciuc.

Hrebenciuc a ajuns la DNA în jurul orei 11.30 şi a declarat, la intrare, răspunzând unei întrebări, că nu are calitatea de a spune dacă va fi sau nu pus sub învinuire în acest dosar.

Deputatul PSD a fost audiat de procurori, în acelaşi dosar, şi la 25 iulie, când a spus că a dat o declaraţie de martor în cazul plângerii PPDD, în care le-a relatat anchetatorilor despre relaţia instituţională dintre Parlament şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Întrebat atunci, la intrarea în sediul DNA, în ce relaţii este cu primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, Viorel Hrebenciuc a arătat că nu este în nicio relaţie cu acesta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.