Predoiu îl ameninţă pe Boc cu excluderea din partid

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu i-a solicitat lui Emil Boc să vină la o şedinţă a conducerii partidului pentru a da explicaţii pentru decizia sa legată de a o sprijini în campania prezidenţială. În caz contrar, Predoiu va cere excluderea lui Emil Boc din partid.

Predoiu a adresat invitaţia prin intermediul unei postări de Facebook. „Îl invit pe dl Boc să participe la BPN reunit ACL care va avea loc vineri la Braşov, înaintea Ligii Aleşilor Locali ACL. Îl invit să vină în faţa colegilor care i-au arătat întotdeauna respect şi să îşi explice şi precizeze poziţia. Dacă dl Boc ne va ignora şi de această dată şi nu va veni, aşa cum ne ignoră de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere în următorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”, scrie Predoiu, potrivit România TV.

Fostul premier şi preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat, pe 19 iulie, că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, deoarece este un om de caracter, care face ceea ce spune, şi este un adversar incomod pentru Victor Ponta.”Acesta a fost unul dintre argumentele pentru care o susţin – este de departe cel mai tăios contracandidat al lui Victor Ponta, mai bine pregătit, mai documentat, foarte bun în competiţia direct cu Victor Ponta. Cred că ea este un adversar incomod pentru Victor Ponta în orice competiţie”, a declarat primarul clujean.

El a adăugat că România ar fi pregătită să aibă o femeie ca preşedinte şi că ţara noastră a făcut paşi importanţi pe drumul desprinderii de anumite mentalităţi care erau dominante până nu demult.”Până la urmă contează ceea ce faci, contează ce proiecte ai, contează ce ai în proiectul politic pe care îl propui. Eu am observat un lucru, cu cât reuşeşţi să o cunoşti mai bine sau să discuţi cu ea, îţi dai seama că acele clişee negative pe care au încercat unii să i le pună în cârcă nu există în realitate. Că de fapt e un om normal, plăcut, un om care are caracter, un om care ce spune face”, a spus Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca este de părere că acei oameni care o vor cunoaşte personal pe Elena Udrea îşi vor da seama că nu seamănă cu ceea ce au auzit din diverse surse şi se vor convinge de calităţile sale, ceea ce o va ajuta pe preşedinta PMP să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

În ceea ce priveşte o eventuală propunere de excludere a lui din PDL pentru faptul că o susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, Boc a spus că „viaţa merge înainte”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.