Reducerea CAS şi amnistia fiscală vor fi votate marţea viitoare

Share:

Premierul Victor Ponta a cerut, joi, la începutul şedinţei de Guvern, ca toţi miniştrii deputaţi să fie prezenţi, alături de el, marţea viitoare la votul final asupra proiectelor de lege privind reducerea contribuţiilor de asigurări sociale şi amnistierea fiscală.

„Senatul a aprobat atât a doua lege de reducere a contribuţiilor de asigurări sociale şi amnistierea fiscală faţă de pensionari, de mame şi de profesori şi vreau să vă rog şi să vă cer, de fapt, toţi membrii Guvernului care sunteţi deputaţi, în egală măsură şi senatorii, marţea viitoare să fim la votul final pentru a trece aceste legi importante, reducerea CAS şi amnistia pentru cei care aveau nevoie”, a cerut Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit, marţi, ca votul asupra Legii de reducere a CAS şi a legilor de amnistiere fiscală a mamelor şi pensionarilor să fie dat peste o săptămână.

Camera Deputaţilor este Cameră decizională în cazul legilor privind reducerea CAS şi amnistierea fiscală a mamelor şi pensionarilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.