Șefa CNA Laura Georgescu, urmărită penal

Președintele CNA, Laura Georgescu, a declarat, vineri, la ieșirea de la DNA, că procurorii i-au adus la cunoștință că are calitatea de suspect în dosarul de corupție de la instituția pe care o conduce.

Mi-au fost aduse la cunoștință învinuirile. Mi s-a comunicat că trebuie să depun la termen probe”, a declarat Georgescu. Ea a precizat că nu-și va da demisia din funcție.

Georgescu a negat că ar fi avut vreo intervenţie pentru a i se reacorda licenţa postului Giga TV, arătând că, în consiliu, ea a votat, de fiecare dată, pentru retragerea licenţei.

„Dacă făceam aşa ceva, votam eu, nu rămâneam absolut consecventă prin nevot. Nu sunt om politic, sunt jurnalist şi m-aş bucura ca speţa asta să rămână un studiu de caz”, a spus Georgescu, la plecarea de la sediul DNA.

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a venit, vineri dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a i se aduce la cunoştinţă că s-a început urmărirea penală pe numele ei pentru fapte de abuz în serviciu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.