Şocant: Copil de doi ani, bătut cu bestialitate de propria mamă!

0

Un copil de numai 2 ani din Dâmboviţa a fost adus la spitalul din Târgovişte, mai mult mort decât viu. Medicii au constatat că avea leziuni pe tot corpul, iar starea sa era una critică. Cea care l-ar fi bătut ar fi tocmai mama lui.

O tânără mămică din Dâmboviţa riscă să stea după gratii doi ani. Ea este bănuită că şi-ar fi bătut copilul, în vârstă de doar doi ani, zile în şir. Micuţul a ajuns joi seară la spital, cu vânătăii pe tot corpul şi cu lovituri severe la cap. Femeia le-a declarat medicilor ca băieţelul a căzut din cărucior, însă multe dintre rănile de pe corp erau mai vechi. Medicii de la Spitalul din Târgovişte au decis ca acesta să fie transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, unde a ajuns seara trecută.

„Minorul prezenta politraumatism prosibil prin agresiune, traumatis cranio-facial cu multiple echimoze şi leziuni, echimoze cu vechimi diferite pe torace, pe membrele superioare şi cele inferioare, escoriaţii infectate la nivelul penisului şi scrotului. Copilul a fost trimis pentru consult neurochirurgical la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, potrivit adevarul.ro.

În Vulcana Pandele, sătenii îi ştiu pe părinţi de familie bună. Fata, se pare, a fost găsită de bărbat pe internet şi a luat-o cu tot cu copil. Acum, mama este anchetată de poliţişti

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.