Ce cadouri au primit liderii statelor NATO la summitul de la Newport

Liderii statelor NATO care au participat la summitul de la Newport, în Marea Britanie, au primit cadou produse din Ţara Galilor, printre care whiskey galez şi o carte de poezii, relatează cotidianul The Guardian, în pagina electronică.

În pungi cu cadouri pregătite pentru liderii statelor membre NATO, provenind de la 25 de companii din Ţara Galilor, au fost incluse, printre altele, mingi de rugby cu însemnele Federaţiei de Rugby din Ţara Galilor, cărţi de poezie de Dylan Thomas, o sticlă de whiskey marca Penderyn, şosete de lână, un album cu fotografii ale podului din Newport, informează Mediafax.

Cadourile au fost însoţite de un mesaj scris din partea premierului David Cameron, care şi-a exprimat speranţa că partticipanţii la summtul de la Newport vor descoperi prin intermediul acestor produse ceea ce are de oferit Ţara Galilor. „În timpul acestui summit, veţi vedea numeroase exemple ale foreia apărării Ţării Galilor. Aveţi, de asemenea, şi câteva dovezi din arta şi tradiţia culinară”, a scris premierul britanic.

Summitul NATO a avut loc joi şi vineri la Newport, în Ţara Galilor, pe fondul tensiunilor din Ucraina.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.