Explozie puternică într-un bloc din Capitală

0

O explozie puternică a avut loc în cursul nopţii de vineri în Bucureşti, din cauza unei butelii care se pare că era veche. Flacăra folosită pentru aprinderea aragazului a provocat explozia. Mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă au intervenit la faţa locului. Un tânăr de 20 de ani şi un vecin au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Panică în această dimineaţă printre locuitorii unui bloc din cartierul Titan din Bucureşti. O bubuitură puternică a cutremurat un bloc întreg, după explozia unei butelii. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost duse la spital, potrivit România TV.Totul s-a întâmplat atunci când un tânăr de 20 de ani a vrut să pregătească masa. Pentru că butelia avea scurgeri de gaze, în momentul în care a aprins aragazul s-a produs explozia. Ca printr-o minune tânărul a reuşit să iasă singur din apartament.

Imediat la faţa locului au sosit mai multe echipaje de intervenţie şi ambulanţe. Pentru a se asigura că totul este sub control, pompierii si poliţistii au evacuat toţi locatarii din bloc. Tânărul de 20 de ani şi un vecin au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale şi acum sunt în afara oricărui pericol. După zeci de minute de aşteptare în faţa blocului, restul locatarilor au fost lăsaţi să intre în case.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.