Oprea: UNPR a strâns un milion de semnături pentru Ponta

Share:

Vicepremierul Gabriel Oprea, președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, că UNPR a strâns un milion de semnături pentru susținerea candidaturii premierului Victor Ponta la Președinție.

„Am fost primii care am anunțat că îl susținem pe Victor Ponta să fie președintele României, am spus chiar că are obligația să fie președintele României. Din când în când, istoria dă fiecărui popor șansa de a-și schimba destinul. În 1989, românii au avut o astfel de șansă și au știut să-și transpună aspirațiile în realitate. Avem ocazia să facem pasul decisiv către o nouă generație, către o nouă mentalitate și către o nouă etapă de stabilitate pe termen lung și prosperitate pentru toți românii. Îmi doresc să avem un președinte al tuturor românilor, un președinte tânăr, din generația care a schimbat destinul țării la Revoluție și care astăzi poate schimba în bine soarta României”, a spus liderul progresiștilor.

Totodată, el a afirmat că premierul Victor Ponta este singurul candidat pe care UNPR îl va susține pentru Președinția Românie

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.