Prezicerile lui Blaga: PNL va dăinui peste 140 de ani

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă la Braşov, în faţa aleşilor locali PNL-PDL, că s-a dovedit faptul că PSD are nevoie de slugi la guvernare, deoarece nu ştie să guverneze, făcând previziunea că PNL după fuziune va mai ”dăinui cel puţin 140 de ani”, informează Mediafax.

Liderul PDL a declarat că ACL nu are voie ”să lase România pe mâna PSD”, menţionând că este vorba de ”un partid care a învăţat de la comunişti să bage frica în oameni”.

”Ei nu ştiu să guverneze în parteneriat, ei au nevoie numai de slugi la guvernare. Aşa au făcut şi au încercat şi în 2009, aşa au făcut şi cu dumneavoastră pe urmă. De aceea, dacă noi am lăsat toate orgoliile la o parte pentru a face această construcţie politică, vă cer tuturor să faceţi acelaşi lucru în fiecare localitate din ţară (…) Acest partid se va înscrie în octombrie, va fi rezolvată pentru totdeauna această problemă şi el vă dăinui pe scena politică şi mai puternic cel puţin 140 de ani cât are PNL până acuma”, a spus Blaga.

Liderul PDL a menţionat că în mod provizoriu pentru alegerile prezidenţiale este vorba de o alianţă, şi i-a îndemnat pe liderii locali să fie uniţi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.