Boc continuă să îi sfideze pe liderii PDL

Share:

Gest sfidător al lui Emil Boc, primarul PDL de Cluj, la adresa liderilor democrat-liberali. Prezent la manifestările de la Ţebea, Boc a ales să stea alături de Elena Udrea şi delegaţia PMP, deşi la eveniment participau şi colegii lui de partid, în frunte cu Blaga.

Potrivit stiripesurse.ro, Emil Boc a participat alaturi de presedintele PMP Elena Udrea si de presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu la Serbarile Nationale Tebea, inchinate memoriei lui Avram Iancu.Desi la manifestari erau prezenti si liderii ACL Klaus Iohannis si Vasile Blaga, Emil Boc a ales sa stea alaturi de echipa PMP. Astfel Emil Boc, prin acest gest simbolic pare sa sfideze PDL-ul si sa faca o optiune clara pentru PMP.

Daca pana acum legislatia nu ii permitea sa isi legitimeze aceasta optiune oficial fara sa isi piarda functia, acum primarul PDL poate migra fara probleme la PMP, gratie ordonantei alesilor locali.

Peste 4000 de oameni au participat duminică la manifestările dedicate memoriei lui Avram Iancu de la a cărui moarte se împlinesc 142 de ani.La eveniment au luat parte şi unii lideri politici între care preşedintele PNL, Klaus Iohannis, preşedintele PDL, Vasile Blaga, preşedintele PMP, Elena Udrea, preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, preşedintele PRM, Gheorghe Funar, şi preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu.
De asemenea, au fost prezenţi preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, primarul Clujului, Emil Boc, şi primarul Albei Iulia, Mircea Hava, alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, senatori şi deputaţi.

Ceremonia de la Ţebea a început cu decorarea drapelului de luptă al Batalionului 26 Vânători de Munte “Avram Iancu” Brad cu Ordinul Virtutea Militară în grad de cavaler cu însemn de pace ca încununare a celor 45 de ani de existenţă ai acestei unităţi militare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.