Dan Voiculescu: Ura lui Băsescu mă face mai puternic

Omul de afaceri Dan Voiculescu a făcut prima postare pe blogul personal de când se află în închisoare. În postarea făcută sâmbătă, Voiculescu afirmă printre altele  că ura lui Băsescu îl face mai puternic.

”În ultima perioadă m-am gândit, în mod egoist, la mine.

Însă gândindu-mă la mine, fără să vreau am ajuns să mă gândesc la voi, la familia mea. Dar aceste gânduri îmi aparțin și nu este cazul să le fac publice.

Am noroc de foarte multă iubire – pe care o simt cu toată ființa mea – din partea familiei. De asemenea, mă simt norocos că am puterea să nu fiu afectat de ura vrăjmașilor.

În schimb, după ce am stat de vorbă cu voi, cei dragi din familia restrânsă, familia mare și familia foarte mare, am ajuns cu gândul la ticăloși, ființe fără onoare, invidioși și răzbunători.

Ura lui Băsescu mă face mai puternic, mai demn, mai curajos.

Întorcându-mă la mine, m-am gândit la rezultatele muncii mele care au fost întotdeauna la vedere, transparente oricând, pentru oricine.

Sute de milioane de euro taxe și impozite plătite la stat (conform datelor disponibile pe site-ul ministerului de finanțe – 326 de milioane de euro numai în ultimii 10 ani), zeci de mii de locuri de muncă în companiile pe care le-am fondat, cel mai puternic grup românesc de presa urmărit zilnic de cca 10 milioane de români, fundații cu scop umanitar dar și cu scopul promovării inteligenței și performanței tinerilor (5.000 de tineri talentați susținuți de Fundația pentru Dezvoltarea României).

Evident însă că cea mai mare realizare rămâne Familia, copiii mei minunați, nepoții mei dragi

și prietenii mei de suflet (unii dintre ei ca și copiii sau frații mei).

Simt că misiunea mea e departe de a se fi încheiat. Am îndeajuns de multe resurse interioare pentru a gândi și concretiza lucruri”, afirmă Dan Voiculescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.