HCM Constanța nu s-a calificat în Liga Campionilor

Share:

Echipa de handbal masculin HCM Constanța a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, duminică, după ce a fost învinsă categoric, la Hasselt (Belgia), de formația turcă Beșiktaș MOGAZ HT Istanbul cu scorul de 34-25 (18-12), în finala turneului trei preliminar al competiției.

Campioana României a condus în debutul jocului cu 4-2, dar Beșiktaș a întors rezultatul după cinci goluri consecutive (7-4). Formația din Istanbul s-a desprins la 12-6 (20), iar la pauză își menținea un avans de șase goluri, 18-12. În repriza secundă, Beșiktaș a condus cu 21-12, HCM a revenit la cinci goluri, 26-21, dar în final campioana Turciei s-a impus, meritat, cu 34-25.

Pentru echipa antrenată de Zvonko Sundovski au fost marcate de Laurențiu Toma — 7 goluri, Mladen Rakcevic — 5, Branislav Angelovski — 4, Javier Hamet Gaminde — 4, Marius Stavrositu — 2, George Buricea — 1, Dalibor Cutura — 1, Ramon Șomlea — 1.

Golurile formației Beșiktaș au fost înscrise de Nincevic — 6, Arifoglu — 5, Done — 5, Feuchtmann Perez — 4, Ozbahar — 4, Boyar — 3, Asikoglu — 2, Buljubasic — 2, Dacevic — 2, Caliskan — 1.

În finala mică a grupei, echipa norvegiană Haslum Handballklubb a dispus cu 35-26 de formația gazdă, Hubo Initia Hasselt.

HCM Constanța, care o învinsese pe Hubo Initia Hasselt cu scorul de 29-20 (13-13), sâmbătă, în primul său meci, și Haslum vor evolua în Cupa EHF.

Beșiktaș va juca în Grupa B a Ligii Campionilor, unde le va avea ca adversare pe FC Barcelona, KIF Kolding Kobenhavn, Alingsas HK (Suedia), Orlen Wisla Plock și pe SG Flensburg-Handewitt, deținătoarea trofeului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.