Alianţa Creştin Liberală va depune o moţiune de cenzură

 Alianţa Creştin-Liberală va depune “la sfârşitul acestei săptămâni” moţiunea de cenzură pe tema Ordonanţei de Urgenţă referitoare la migraţia primarilor, a anunţat, luni, copreşedintele ACL, Vasile Blaga.

“La sfârşitul acestei săptămâni o să depunem moţiunea de cenzură împotriva guvernului referitoare la abuzurile pe care le-a făcut cu Ordonanţa de Urgenţă care favorizează migraţia”, a spus preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa ACL, scrie Agerpres.

Liderul democrat-liberalilor a precizat că ACL cere Guvernului să prezinte lista alocărilor de fonduri către primari.“Cerem Guvernului, îi cerem lui Ponta personal, vicepremierului Dragnea să facă publică lista de alocări de fonduri, să vadă opinia publică cum se cumpără primarii acolo unde reuşeşte să-i cumpere, alocându-le sume de la 10 miliarde de lei vechi la 10 milioane de euro în funcţie de localităţi. Îi cerem acest lucru ca să vadă efectiv ţara ce vrea exact acest om şi ce a vrut atunci când a emis această Ordonanţă de Urgenţă”, a afirmat liderul PDL.

De asemenea, Vasile Blaga a precizat că ACL va mai depune şi două moţiuni simple, una în Senat, care vizează învăţământul şi alta la Camera Deputaţilor, pe tema fiscalităţii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.