Mamă și copil, morți într-un accident rutier în Vrancea

0

Un accident în lanţ a dus la o tragedie fără margini pe drumul european 85 în judeţul Vrancea. O mamă şi copilul ei de 7 ani au murit la scurt timp după impact. Alţi patru oameni, dintre care doi copii, au fost duşi de urgenţă la spital şi nu se ştie în acest moment dacă vor supravieţui. Victimele călătoreau într-un microbuz care a intrat în plin într-un autoturism, după care a ricoşat în faţa unui autotren, informează Antena 3.

Accidentul s-a petrecut pe drumul european 85, în dreptul localităţii Pufeşti. Şoferul unui autoturism a vrut să iasă de pe şosea pentru a intra pe un drum lăturalnic. Nu a semnalizat, aşa că un microbuz în care se aflau şase persoane a lovit maşina, iar apoi a ricoşat în faţa unui tir condus de un şofer polonez.

Mai multe echipaje de pompieri şi medici au sosit la locul accidentului. Patru victime, între care şi doi copii, au ajuns la spital în stare gravă. Din păcate o femeie şi copilul ei, aflaţi în dubiţă, au murit pe loc.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost deviată pe un drum secundar mai bine de o oră, iar coloana de maşini s-a întins pe mai bine de 2 kilometri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.