Udrea se întâlnește cu starețul care i-a prezis viitorul

0

Un stareț din Suceava i-a prezis Elenei Udrea că va câștiga alegerile prezidențiale. Imediat Udrea s-a deplasat la Suceava.Ea a mers, luni seară, la Mânăstirea Sfântul Vasile din localitatea Leucușești, din județul Suceava, pentru a se întâlni cu starețul acesteia, care i-a prezis că va câștiga alegerile prezidențiale.

Udrea susține că previziunile părintelului Ioil au ‘greutate’ și, de aceea, este convinsă că va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale cu Victor Ponta și îl va învinge.

‘Vom face o vizită starețului de la Leucușești pentru că am văzut previziunea acestuia și, având în vedere că și eu cred același lucru, de aceea sunt în competiție, vom merge până acolo. Evident, când vine de la un om atât de credincios, are altă greutate’, a afirmat Udrea.

Starețul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucușești, județul Suceava, părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani, spune că viitorul președinte al țării va fi o femeie. Părintele a ținut să precizeze că Elena Udrea va fi cea care va ocupa fotoliul de la Cotroceni și nu candidatul independent, Monica Macovei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.