Ca la ușa cortului: Tăriceanu îl face pe Băsescu ”mitocan”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că Traian Băsescu ştie să se poarte doar ca un ”mitocan”, ”vorbeşte mitocăneşte, jigneşte adversarii”, spunând că şeful statului este cel care ar trebui să citească mai bine Constituţia.

”Băsescu nu ştie cum să se cumporte decât ca un mitocan, vorbeşte mitocăneşte, jigneşte adversarii, nu este ceva nou”, a replicat Călin Popescu Tăriceanu la declaraţiile făcute luni de preşedintele Traian Băsescu.

Tăriceanu a explicat că în comunicatul pe care l-a dat publicităţii săptămâna trecută, în care anunţa iniţierea procedurilor de suspendare din funcţie a preşedintelui, spunea că propune ca Parlamentul să ia decizia ”în preajma zilei de 23 septembrie”, tocmai pentru că a anticipat anumite întârzieri.

”Ştiu foarte bine că preşedintele nu poate fi suspendat mai mult de 30 de zile, deci din momentul în care Parlamentul ia decizia, referendumul trebuie organizat în maximum 30 de zile.(..) Deci, domnul Băsescu, ori citeşte el mai bine, ori îi pune pe cei de la Preşedinţie să îl informeze ca lumea”, a spus Tăriceanu, precizând că decizia Parlamentului poate fi luată astfel încât referendumul să fie organizat în 2 noiembrie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.