Cristi Borcea a ajuns la spital

 Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători şi încarcerat la Penitenciarul Poarta-Albă, a ajuns din nou la spital, marţi, de data aceasta pentru un control oftalmologic.

Cristian Borcea a fost dus, marţi dimineaţă, la Spitalul Militar din Constanţa, unde a stat câteva zeci de minute, fiind apoi transportat înapoi la penitenciar.”Persoana privată de libertate a fost transportată la o unitate sanitară pentru un control oftalmologic de rutină, după care s-a întors la penitenciar”, au declarat, marţi, reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă, informează Mediafax.

În ultimele luni, Cristi Borcea a fost transportat de mai multe ori la spital, el având probleme cardiace.

Astfel, Borcea a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la începutul lunii iulie, după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El a fost transportat la spital de două ori, fiind internat la Secţia de Cardiologie pentru analize şi investigaţii amănunţite, fiindu-i făcută şi o coronarografie, care, potrivit medicilor, a ieşit bine. În luna august, Cristi Borcea a ajuns la aceeaşi unitate sanitară, pentru analize şi investigaţii care nu puteau fi făcute în reţeaua sanitară a penitenciarelor.

Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, el executându-şi pedeapsa la Penitenciarul Poarta-Albă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.