Pesediştii se ceartă pe marginea suspendării lui Băsescu

 Social-democraţii vor avea o consultare în cursul acestei săptămâni pe tema suspendării preşedintelui, cel mai probabil înaintea congresului partidului, care va avea loc vineri, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, senatoarea PSD Gabriela Firea.

“În acest moment există două curente de opinie – pe de o parte, ideea că orice om, fie el preşedinte sau simplu cetăţean, atunci când încalcă legile ţării, şi mai ales Constituţia, trebuie să plătească de îndată, şi nu la o dată ulterioară. Şi celălalt punct de vedere, cu privire la faptul că o campanie electorală pentru referendum nu ar face decât să-l pună pe Traian Băsescu în situaţia de a se victimiza şi de a mai stoarce lacrimi de la electorat, spunând că nu este lăsat să-şi încheie în mod democratic mandatul şi să meargă la pensie după două mandate prezidenţiale. Zilele acestea vom avea o şedinţă la vârful PSD şi se va lua o decizie pe care o vom comunica. Va trebui să analizăm foarte profund, inteligent, toate argumentele – şi pro, şi contra”, a explicat Gabriela Firea, care este purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD.

Firea a subliniat că argumentele pro şi contra suspendării preşedintelui vor ţine cont de interesul românilor, urmând să se ia o decizie.“Ca parlamentar mă voi supune şi eu acelei decizii. (…) Este nevoie de o decizie zilele următoare, pentru că există şi posiblitatea aceasta de a semna scrisoarea preşedintelui Senatului”, a menţionat senatoarea Gabriela Firea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.