Urmărire cu focuri de armă pe străzile Constanţei

 Urmărire cu focuri de armă, aseară, pe străzile din Constanţa. Poliţiştii au pornit pe urmele unor indivizi banuiţi că ar fi transportat o cantitate mare de aur provenită din spargeri de locuinţe. Ca să oprească autoturismul în care se aflau doi bărbați și o femeie, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă.

Polițiștii i-au identificat pe indivizi în trafic şi au pornit după ei prin centrul Constanţei. La un moment dat, fugarii au ajuns cu mașina pe o stradă aglomerată. Chiar și așa, ca să-i oprească, agenții au fost nevoiţi să tragă şase focuri de armă, iar şoferul a pierdut controlul volanului. El a lovit alte două autoturisme parcate regulamentar, informează România Tv.

Cei doi bărbaţi au reuşit să fugă, însă femeia a fost prinsă şi reţinută de poliţişti. Indivizii ascunseseră mai multe bijuterii și monede din aur în scutece pentru bebeluşi. De frică, le-au aruncat însă pe geamul maşinii.

Poliţiştii spun că aurul provine din mai multe spargeri de locuinţe date de suspecţi în Constanţa şi Medgidia. Oamenii legii spun că au deja un cerc de suspecţi, iar prinderea celorlalţi doi indivizi este doar o chestiune de timp. Toţi trei riscă ani grei de închisoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.