Schimb de focuri la Chişinău. Şapte persoane rănite!

Share:

Un schimb de focuri de armă desfăşurat marţi în cartierul Telecentru din Chişinău s-a soldat cu rănirea a şapte persoane, patru dintre care sunt poliţişti, relatează PRO TV Chişinău, în pagina online.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a început să tragă cu o armă de vânătoare, după ce reprezentanţi ai preturii din Chişinău i-au cerut să elibereze un drum pe care l-a blocat cu plăci de beton începând din martie.

Forţele de ordine au ripostat, deschizând focul asupra atacatorului, relatează PRO TV Chişinău. În urma incidentului, au fost rănite şapte persoane, incusiv suspectul, patru poliţişti, un angajat al preturii şi un şofer. Cei şapte răniţi au fost transportaţi la spital.

Atacatorul a declarat că a deschis focul pentru a se apăra, deoarece poliţia ar fi tras în direcţia lui mai multe focuri de armă. Bărbatul a afirmat că oamenii legii au venit la el în repetate rânduri, încercând să-i „distrugă garajul şi o parte din gradină”. Dacă era găsit vinovat, el riscă până la opt ani de închisoare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.