Doroftei e un luptător și nu își dă demisia

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, joi, că nu îşi va da demisia din funcţia pe care o ocupă, deoarece este un luptător, şi a precizat că i-a cerut demisia de onoare vicepreşedintelui Vasile Câtea, după ce acesta l-a jignit, informează Mediafax.

Dacă cei din box îmi vor cere să plec, o voi face. Nu mi-am dat demisia, pentru că sunt un luptător. Am solicitat ca Vasile Câtea să fie îndepărtat din conducere, pentru că nu este normal să jigneşti un preşedinte. Mâine, poimâine îl ameninţi sau îl iei şi la bătaie? El este consilierul ministrului, este om politic, aş vrea să văd că ministrul are o poziţie, îi dă un avertisment. Când am fost propus preşedinte, nu a fost pentru că sunt deştept, ci pentru imagine. Acum, când au văzut că nu intru în jocurile lor, sunt prost. Eu nu vreau să încurc pe nimeni şi vreau ca boxul să meargă înainte”, a spus Doroftei.

La şedinţa Biroului Federal de miercuri, preşedintele Leonard Doroftei a părăsit sala unde avea loc întrunirea, după ce i-a cerut demisia de onoare lui Vasile Câtea, care îl jignise. Cum Câtea a refuzat să o facă, Doroftei a decis să plece din sală. După ce a părăsit întrunirea, Biroul Federal a decis să-i retragă atribuţiile şi dreptul de semnătură lui Doroftei.

„Am tot respectul pentru ministrul Gabriela Szabo, am fost colegi, am călătorit în acelaşi avion la două olimpiade, ştie ce e performanţa şi cred că ştie şi cum ar trebui să fie respectaţi campionii. Nu cred că este normal ce s-a întâmplat ieri, faptul că au luat decizia de a-mi retrage atribuţiile şi prerogativele de semnătură. O să vedem ce se întâmplă de acum încolo, dar nu mă pot călca în picioare unii după cum vor”, a completat Doroftei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.