”Inside Llewyn Davis”, rulează pe Insula Pensionarilor

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni mâine, 11 septembrie, de la ora 21.00, în parcul „Alexandru Ioan Cuza” – Insula Pensionarilor, la proiecția filmului „Inside Llewyn Davis”. 

În regia fraţilor Joel şi Ethan Coen, pelicula „Inside Llewyn Davis” a obţinut Marele Premiu la ediţia din 2013 a Festivalului de Film de la Cannes. Cei doi cineaşti americani prezintă, într-o comedie neagră, tentativele unui interpret de folk din New York-ul anilor ’60 de a se face remarcat. Publicul este invitat să fie atent nu doar la ceea ce se întâmplă pe ecran, ci şi la ceea ce se cântă.

Llewyn Davis cântă folk pe scena unui pub şi vrea să dea lovitura în industria muzicală. Este certat cu familia, nu are un domiciliu stabil şi doarme pe canapelele prietenilor. Llewyn trăieşte de pe o zi pe alta, alături de un motan simpatic şi luptă pentru pasiunea lui.

Proiecțiile „Cinema în aer liber” sunt oferite de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.