Pițurcă face precizări

0

 Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a mai plecat la gruparea  pentru că oficialii clubului saudit nu au acceptat toate condiţiile sale, informează Mediafax.

„Doresc să fac câteva precizări legate de un eventual transfer, îl pot numi aşa, când vorbim de o parte şi de alta. Aşa cum vă spuneam la conferinţa de reunire a lotului, exista o discuţie legată de o eventuală plecare a mea la Al-Ittihad şi vă spuneam că şansele de rezolvare a acestui transfer sunt sub unu la sută. De ce v-am spus lucrul ăsta, pentru că nu discutasem cu nimeni din conducerea lui Al-Ittihad şi urma, dacă urma, după meciul cu Grecia, să vină un reprezentant şi să discutăm despre o eventuală plecare. Aşa s-a întâmplat, a fost meciul cu Grecia. Marţi am avut o întâlnire de o oră şi jumătate, am discutat, a rămas ca oamenii din conducerea clubului să decidă dacă sunt de acord cu pretenţiile mele. Nu s-a întâmplat lucrul ăsta, iar aseară am luat decizia ca toată tranzacţia să se oprească aici”, a spsu Piţurcă.

El a precizat că ajunsese la un acord cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, să-şi rezilieze contractul de selecţioner achitând o penalitate de 50 la sută din clauza prevăzută de înţelegere, în valoare de 1,4 milioane de euro.

„De asemenea, vreau să vorbim de clauza pe care o am în contract şi de care e normal ca oamenii din federaţie să se prevaleze de ea, cum aş face şi eu dacă aş fi fost demis. M-am înţeles cu preşedintele federaţiei că în cazul în care plec, să plătesc 50 la sută din această clauză, 700, 700 şi ceva de mii. Ăsta e adevărul. Vreau să le mulţumesc celor de la Al-Ittihad pentru că m-au dorit şi m-au dorit foarte mult să vin la această echipă. Din păcate nu s-a realizat. Nu tot ce ne dorim se şi întâmplă. Cred că au ocazia să asculte aceste mulţumiri”, a afirmat tehnicianul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.