Tarom suplimentează zborurile

Share:

TAROM va suplimenta în sezonul de iarnă 2014 – 2015 zborurile pe patru destinații din rețeaua sa de rute, informează compania. Prin urmare, București-Roma-București va avea două frecvențe suplimentare, ajungând la șase zboruri săptămânale. Prețurile pe această rută încep de la 141 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Ruta București — Dubai — București va fi operată de trei ori pe săptămână față de două zboruri câte se operau în orarul de vară. Cel mai mic preț pentru această rută este de 211 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

În perioada 20 decembrie 2014 — 18 februarie 2015, TAROM va opera un zbor în plus pe săptămână pe ruta București — Geneva — București. Prețul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, începe de la 119 euro.

Pe București — Chișinău — București se va efectua în plus un zbor, ajungându-se la 18 zboruri pe săptămână. Prețurile pe această rută încep de la 116 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

De asemenea, pentru iubitorii sporturilor de iarnă TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski și snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România (București/ Iași/ Sibiu) sau Moldova (Chișinău) și Londra, Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva.

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 26 octombrie 2014 și 28 martie 2015, data începerii călătoriei. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari și o pereche de bețe sau o placă de snowboard și o pereche de clăpari.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacității disponibile, în funcție de tipul de avion.

„În sezonul de iarnă 2014 — 2015, TAROM mărește numărul de zboruri pe destinațiile Roma, Dubai, Geneva, Chișinău și deschide cursa Iași-Dublin. De asemenea, tuturor pasagerilor care călătoresc pe rute între România (București/ Iași/ Sibiu) sau Moldova (Chișinău) și Londra, Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva, le oferim transportul gratuit al echipamentului pentru sporturile de iarnă cu o greutate maximă de 23 de kilograme’, a declarat directorul general al companiei, Christian Heinzmann.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.