Accident groaznic la Cluj soldat cu trei morți

0

Un accident mortal de circulaţie a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în comuna clujeană Mănăşturel. Trei tineri, cu vârste între 16 şi 20 de ani, şi-au pierdut viaţa, iar alţi doi au fost răniţi, informează City News.

Cei cinci tineri se aflau într-o maşină Renault Clio cu numere de Bistriţa-Năsăud şi se întorceau acasă după ce au ieşit la un suc în Dej. La un moment dat, pe raza comunei Mănăşturel, un câine a apărut brusc pe şosea, într-o zonă neluminată, iar şoferul, în vârstă de 20 de ani, a încercat să-l evite.

Potrivit someşeanul.ro, acesta, din cauza vitezei prea mari, nu a mai putut controla mașina, a trecut printr-un parapet de pe marginea drumului și a plonjat în afara șoselei, căzând cu autoturismul de la înălțime și oprindu-se cu roțile în sus. În urma impactului, conducătorul auto şi o altă pasageră de numai 16 ani au fost proiectaţi metri buni în faţa maşinii şi au murit pe loc, aceeaşi soartă având-o şi un alt tânăr, de 19 ani. Singurii care au supravieţuit au fost o minoră de 15 ani, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, dar şi fratele acesteia, de 18 ani, iar amândoi au fost transportaţi la spitalul din Dej pentru investigaţii, fiind în stare de şoc după cele întâmplate.

Poliţiştii au început o investigaţie pentru a afla cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.