Gabi Szabo are încredere în jucătorii români din Cupa Davis

0

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, are încredere în jucătorii echipei de Cupa Davis a României și crede că tricolorii vor învinge Suedia, în meciul de de la București, pentru a rămâne în Grupa I a Zonei Europa/Africa, informează Agerpres.

”Cupa Davis are un ecou puternic în mintea fiecăruia dintre noi: vorbim de talente, de ambiție, de forță, de artă în sport. Știu că echipa organizatoare a convocat pe cei mai buni jucători de tenis pe care îi are țara noastră astăzi și am încredere în ei că, de această dată, spiritul nostru competitiv îl va depăși pe cel al adversarilor și vom rescrie paginile istoriei spre mândria noastră”, declară Gabriela Szabo în revista oficială a meciului România — Suedia.

În continuare, ea arată: ”Ministrul Tineretului și Sportului este alături de întreaga echipă, de organizatori și îi invită pe toți iubitorii sportului să îi încurajeze din arenă pe tinerii care luptă pentru România să obțină victoria dorită. Mult succes, energie și determinare! Am încredere că veți fi cei mai buni”.

Întâlnirea dintre România și Suedia are loc în perioada 12-14 septembrie, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din București. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Echipa care va câștiga întâlnirea va rămâne în Grupa I a Zonei Europa/Africa, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru menținerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.

Vineri vor avea loc primele meciuri de simplu, Adrian Ungur — Christian Lindell (de la ora 11,30), urmat de Marius Copil — Elias Ymer.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.