Băsescu îl acuză pe Ponta de ”spălare de bani”

Traian Băsescu a lansat acuzaţii grave la adresa Guvernului şi a lui Victor Ponta. Prezent la şcoala de vară a tinerilor din Partidul Mişcarea Populară, şefului statului a declarat , sâmbătă, despre premier că şi-a construit casă la Cornu poate pentru a spăla bani şi a declarat că Ponta vrea să iasă preşedinte ca să pună sub control justiţia, la fel ca Dan Voiculescu.

Vorbind despre casa pe care Victor Ponta şi-ar fi construit-o la Cornu, Traian Băsescu a speculat că scopul premierului a fost acela de a spăla bani.”A făcut-o ca să spele banii, că în construcţii se spală cel mai bine. E o caracteristică a PSD, dar şi a activului lor. Ura împotriva statului, a justiţiei, legii. Ei vor legea să o facă ei pentru ei şi neamurile lor, prietenii lor, dar nu pentru ţară. Ăsta e si obiectivul major al lui Victor Ponta şi al lor, câștigarea preşedinţiei pentru a putea pune sub control justiţia”, a spus Traian Băsescu. „Nu e deosebire de cum gândește Victor Viorel Ponta si Voiculescu, sau cu Voicu care trafica sentințe”, a adăugat şeful statului.

Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară organizează, în perioada 12-14 septembrie 2014, Şcoala de Vară. Aceasta se va desfăşura în Mamaia, lucrările urmând să aibă loc la restaurantul Dorna din incinta complexului hotelier ”Comandor-Amiral”. La eveniment vor participa Preşedintele României, Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, precum şi lideri ai PMP.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.