Monica Macovei cere anchetarea privatizărilor

0

Monica Macovei, candidat independent pentru funcția de președinte al României, propune reluarea anchetelor în cazul privatizărilor  din ultimii 25 de ani. 

“Chiar dacă unele, ca fapte penale, sunt prescrise, hai să vedem ce s-a întâmplat, unde au ajuns banii, și poate reușim să recuperăm banii. Se poate face o acțiune civilă. Să vedem adevărul: unde sunt banii și cât s-a furat. Iar foarte multe nu sunt prescrise”, a declarat Monica Macovei  la B1 Tv.

Monica Macovei a explicat că în cazul în care faptele nu s-au prescris, soluția este ca Parchetul General să verifice privatizările din România. “Sunt foarte mulți bani. Dacă oamenii văd dimensiunea furtului și a hoției, să știți că își recapătă și demnitatea. Fiindcă jumătate din populația României nu se duce la vot. De ce nu se duce la vot? Se simt călcați în picioare, simt că nu sunt demni, simt că-și bate joc clasa politică de ei, că nu sunt luați în seamă. Hai să începem să le redăm demnitatea! Și cu asta: uite, oameni buni, vă spunem cine a furat și cât s-a furat!”, a declarat Monica Macovei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.