Udrea vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Băsescu

Elena Udrea a fost întrebată, într-un interviu la Europa FM, cât de personală este relaţia sa cu preşedintele Traian Băsescu.

„Nu mai personală decât este a doamnei – care să spun eu – Anca Boagiu sau a doamnei Sulfina Barbu sau a domnului Emil Boc sau a domnului Vasile Blaga până la un anumit moment. Doar că eu sunt un colaborator al preşedintelui care a stat 10 ani alături de el şi nu am cedat stresului sau greutăţilor pe care le-am întâmpinat ca susţinător al preşedintelui. Alţii au fost mai sensibili şi au cedat. Deci, nu mai personal decât atât. Atât de personal încât nu mi-am permis să îi cer să semneze pentru mine, m-am mulţumit că a spus că mă susţine. Acum spun public, poate află şi semnează”, a răspuns Elena Udrea.

Prezidenţiabilul PMP a fost întrebată şi despre relaţia cu Maria Băsescu.”O relaţie normală de respect, este prima doamnă ţării, este soţia domnului preşedinte, este mama Ioanei şi Elena Băsescu cu care am relaţii bune. Nu ştiu dacă ne-am văzut de foarte multe ori în aceşti 10 ani. Pot să o spun deja că a fost o primă doamnă de care am avea nevoie în România. Dn noiembrie încolo, eu o să fiu şi prima doamnă şi preşedinte”, a spus, râzând, Udrea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.