”Un bărbat pentru Sara” , la Grand Digiplex & More din Băneasa Shopping City

Share:

„Un bărbat pentru Sara”, o piesă cu sute de reprezentaţii pe Broadway, care, din 13 septembrie, este montată şi la Bucureşti, într-un spaţiu neconvenţional, la Grand Digiplex & More din Băneasa Shopping City, s-a dovedit un succes încă de la premieră, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Noua stagiune s-a deschis cu multe hohote de râs. Comedia a fost în prim plan odată cu lansarea spectacolului „Un bărbat pentru Sara”. Piesa lui Sam Bobrick, un veteran al scenei americane, cu sute de reprezentaţii de succes pe Broadway, este alegerea producătorului Mişu Predescu şi a regizorului Claudiu Goga pentru un spectacol care se joacă în premieră în România şi în stagiune exclusivă la Băneasa Shopping City.

Peste patru sute de spectactatori au aplaudat în picioare la finalul premierei jucate la Grand Cinema & More de Diana Cavallioti şi Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile, pe 13 septembrie.

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situaţiile stranii şi comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.