Va cere Piţurcă modificarea contractului cu FRF?

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a declarat, marţi, la Casa Fotbalului, că federaţia va lua în discuţie modificarea datei scadente din contractul selecţionerului Victor Piţurcă, doar după ce antrenorul o va cere.

„Dacă e un contract în vigoare, nu poţi să îl modifici. Contractul poate fi modificat doar cu acordul ambelor părţi. Dacă va exista o propunere a lui Piţurcă în acest sens vom analiza”, a declarat Chivorchian, potrivit Mediafax.

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, joi, că nu ştia că termenul scadent al contractului său cu FRF este 30 noiembrie 2016, precizând că este o greşeală de redactare a actului. „Vă spun corect că nu ştiam că contractul meu e până în 2016. Eu ştiam că se termină anul viitor, în toamnă, după ce se termină preliminariile, iar în cazul în care ne calificam, după turneul final. Acum am constatat că se întinde până în noiembrie 2016, ceea ce a mărit clauza de plecare. Cred că e o greşeală de redactare”, a spus Piţurcă.

Conform contractului dintre Piţurcă şi FRF, intrat în posesia Mediafax, înţelegerea se întinde din 1 iulie 2011 până la 30 noiembrie 2016, la cinci luni după încheierea Euro-2016, competiţie unde selecţionerul trebuie să califice echipa naţională, potrivit obiectivului trasat de federaţia condusă atunci de Mircea Sandu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.